Team

Martine Dewispelaere

Martine Dewispelaere

Na haar bachelor opleiding Toerisme in het HTI in Brugge deed ze heel wat know how op bij een grote Oostendse touroperator: Jetair.  Van reservatiebediende tot verantwoordelijke van het groepsdepartement - het was een super-ervaring.  In 1993 werd het reiskantoor opgestart. In 2005 kwam de touroperator afdeling Essential Greece erbij, een eigen programma op Griekenland, de favoriete bestemming van Martine.

Chantal Casteleyn

Chantal genoot dezelfde opleiding in het HTI in Brugge (het huidige Vives). Zij heeft een aantal jaren als hostess gewerkt op verschillende buitenlandse bestemmingen. Daarna bij verschillende touroperators en reisbureau's om in 1998 het Travelscape team te vervoegen.  Chantal heeft veel ervaring en een grote dossierkennis. Ze is ondertussen verantwoordelijk voor de boekingen uit het Essential Greece gamma.

Chantal Casteleyn
Lies Maertens

Lies Maertens

Na haar opleiding in de Toerisme- en Hotelschool Spermalie in Brugge deed Lies haar stage bij Travelscape. Sinds 2015 heeft ze ons team versterkt. Ze is ondertussen het vaste aanspreekpunt op het reiskantoor - haar enthousiasme werkt aanstekelijk.  Ze gaat naar alle brochurevoorstellingen en volgt heel wat opleidingen om u zo het beste reisadvies te kunnen geven.

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.