Team

Martine Dewispelaere

Martine Dewispelaere

Na haar bachelor opleiding Toerisme in het HTI in Brugge deed ze heel wat know how op bij een grote Oostendse touroperator: Jetair.  Van reservatiebediende tot verantwoordelijke van het groepsdepartement - het was een super-ervaring.  In 1993 werd het reiskantoor opgestart. In 2005 kwam de touroperator afdeling Essential Greece erbij, een eigen programma op Griekenland, de favoriete bestemming van Martine.

Chantal Casteleyn

Chantal genoot dezelfde opleiding in het HTI in Brugge (het huidige Vives). Zij heeft een aantal jaren als hostess gewerkt op verschillende buitenlandse bestemmingen. Daarna bij verschillende touroperators en reisbureau's om in 1998 het Travelscape team te vervoegen.  Chantal heeft veel ervaring en een grote dossierkennis. Ze is ondertussen verantwoordelijk voor de boekingen uit het Essential Greece gamma.

Chantal Casteleyn
Natasja Degrieck

Natasja Degrieck

Natasja heeft ons team vervoegd in 2018.  Ze is jong, dynamisch en zeer positief ingesteld.  Ze houdt van reizen, talen, lekker eten en avontuur.  Naast de klassieke reispakketjes steekt ze graag jouw à-la-carte reis in elkaar om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen.  

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.