Ons team

Ons team

Deel dit artikel

Reiskantoor Travelscape werd in 1993 opgericht door Martine Dewispelaere. Sindsdien worden alle reizen, groot en klein, met veel kennis en service tot stand gebracht. Door een grote passie voor Griekenland werd in 2005 ‘Essential Greece’ opgericht, een nichetouroperator waarbij authentieke à la carte reizen doorheen het ganse land worden uitgewerkt.

Martine Dewispelaere

Na haar bachelor opleiding Toerisme in het HTI in Brugge (het huidige Vives) deed ze heel wat know how op bij de grote Oostendse touroperator: Jetair (het huidige TUI). Van reservatiebediende tot verantwoordelijke van het groepsdepartement - het was een super ervaring. Kort na de opstart werd Travelscape lid van de Selectair familie: een hechte groep reisagenten die bewust kiest voor service en kwaliteit. De favoriete bestemming van Martine is Griekenland, maar ook West-Canada, Costa Rica en Indonesië blijven in haar geheugen gegrift omwille van de mooie natuur. India blijft tot haar verbeelding spreken omwille van de cultuur. Haar allereerste vliegervaring? Naar Benidorm, op verkenning voor TUI.

Chantal Casteleyn

Chantal genoot dezelfde opleiding in het HTI in Brugge als Martine. Ze heeft een aantal jaren als hostess gewerkt op verschillende buitenlandse bestemmingen. Daarna bij verschillende touroperators en reisbureaus in België om uiteindelijk in 1998 het Travelscape team te vervoegen. Chantal neemt ondertussen het grootste deel van de Griekenland reservaties voor haar rekening, maar qua reiservaring liet Iran het meeste indruk op haar na, genoot ze van de luxehotels op de Seychellen en verkende ze Peru met haar ganse gezin. Haar allereerste vliegervaring? Naar Malaga, om er 6 maanden te gaan werken.

Charlien Sabbe

Charlien is geen onbekende bij Travelscape. Tijdens haar studies 'Toerisme en Recreatiemanagement' voltooide ze haar stage bij Martine en Chantal. Ondertussen heeft ze al meer dan 10 jaar ervaring in de toeristische sector en is ze nog steeds een gepassioneerd reiziger. Een van haar mooiste reiservaringen is een bezoek aan winters Lapland. Een rit met een sneeuwscooter over een bevroren meer was fantastisch! Maar ook haar rondreizen door West-Amerika, Chili en Japan (3x!) blijven in haar geheugen gegrift. Haar allereerste vliegervaring? Naar Ibiza, voor haar eindwerk. 

Hannah Platteau

Hannah heeft de reismicrobe met de paplepel binnengekregen (en neem dat maar heel letterlijk) doordat zij de dochter is van Martine. In het middelbaar studeerde ze af in de richting toerisme, in het hoger onderwijs behaalde ze een bachelor als Maatschappelijk Assistent en later nog een certificaat als schoonheidsspecialiste. Haar vrije tijd staat volledig in het teken van artistieke creatie, een mini jungle van huisplanten en fluffy viervoeters. In het reisbureau neemt Hannah een administratieve functie op. Haar favoriete bestemmingen zijn Amsterdam, Barcelona, India, Kaapverdië en uiteraard alles in Griekenland. Haar allereerste vliegervaring? Naar Gran Canaria, als baby.

Jacinta Goormans

Ook Jacinta studeerde Toerisme en Recreatie. Ze ging aan de slag bij TUI en een niche touroperator, waar ze op verschillende departementen ervaring opdeed. Intussen is ze al ruim 20 jaar gek op alles wat met reizen te maken heeft. Zuid-Europa kent voor haar geen geheimen meer en citytrippen is helemaal haar ding. Al kan ze net zo goed genieten van een rustig weekendje dichtbij. Verder weg lieten vooral Mexico en Cuba een diepe indruk na… al kan niets tippen aan 4 avonden magisch noorderlicht op de Noorse Lofoten! Haar allereerste vliegervaring? Als nieuwsgierige peuter naar de Costa del Sol.

Martine helpt je graag verder
Martine helpt je graag verder

Martine helpt je graag verder

Selectair Travelscape

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Aartrijksesteenweg 21
8490 Jabbeke