Essential Greece

Essential Greece

Deel dit artikel

Wil je het echte Griekenland leren kennen? Hou je van de unieke sfeer, de prachtige natuur en het groot cultureel erfgoed van deze toffe bestemming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Essential Greece bestaat uit een team specialisten die gepassioneerd zijn door Griekenland. We kennen het land door en door, we hebben onze hotels persoonlijk geselecteerd en onze rondreizen zelf samengesteld. Dit alles op basis van onze jarenlange ervaring.

Essential Greece

Wil je het echte Griekenland leren kennen? Hou je van de unieke sfeer, de prachtige natuur en het groot cultureel erfgoed van deze toffe bestemming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In 2005 hebben wij Essential Greece opgericht.  Wij zijn een team specialisten die gepassioneerd zijn door Griekenland. We kennen het land door en door, we hebben onze hotels persoonlijk geselecteerd en onze rondreizen zelf samengesteld. Dit alles op basis van onze jarenlange ervaring.


Op deze site vind je een aantal themareizen zoals rondreizen per huurwagen op het vasteland en op Kreta, island hoppings, zeilvakanties en cruises. Daarnaast ontdek je onze favoriete hotels per bestemming. Die kan je naar hartenlust combineren maar je kan uiteraard ook verblijven in één hotel om van daaruit de streek te ontdekken. Heb je liever de privacy van een privé villa? Dat kan! Het aanbod is zo groot dat we niet alles op deze website hebben kunnen plaatsen. Stel ons je vraag en we bezorgen je een aangepast voorstel.

Griekenland, een gevarieerde bestemming!

Hou je van de bergen of hou je liever van de zee?  Zoek je alle archeologische sites op of ga je liever wandelen langs het strand?  Wil je een trektocht doen door de indrukwekkende natuur of ga je liever genieten van de talrijke uitstekende restaurantjes?  In Griekenland vind je alles! 


Het is moeilijk kiezen, daarom helpen we je graag op weg.  En dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen (Brussels Airlines, Aegean Airlines en TuiFly) en accommodatievormen (hotels en verhuringen) stippelen we je reis uit aan uitstekende condities.  

Martine helpt je graag verder
Martine helpt je graag verder

Martine helpt je graag verder

Selectair Travelscape

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Aartrijksesteenweg 21
8490 Jabbeke