Team

Team

Deel dit artikel

In 1993 werd het reiskantoor opgericht door Martine Dewispelaere. Na heel wat ervaring te hebben opgedaan in de toeristische sector was het tijd om op eigen benen te staan.  Kort daarna werd Travelscape lid van de Selectair familie: een hechte groep reisagenten die bewust kiest voor service en kwaliteit.

Martine Dewispelaere

Na haar bachelor opleiding Toerisme in het HTI in Brugge deed ze heel wat know how op bij een grote Oostendse touroperator: Jetair.  Van reservatiebediende tot verantwoordelijke van het groepsdepartement - het was een super-ervaring.  In 1993 werd het reiskantoor opgestart. In 2005 kwam de touroperator afdeling Essential Greece erbij, een eigen programma op Griekenland, de favoriete bestemming van Martine.

Chantal Casteleyn

Chantal genoot dezelfde opleiding in het HTI in Brugge (het huidige Vives). Zij heeft een aantal jaren als hostess gewerkt op verschillende buitenlandse bestemmingen. Daarna bij verschillende touroperators en reisbureau's om in 1998 het Travelscape team te vervoegen.  Chantal heeft veel ervaring en een grote dossierkennis. Ze is ondertussen verantwoordelijk voor de boekingen uit het Essential Greece gamma.

Natasja Degrieck

Natasja heeft ons team vervoegd in 2018.  Ze is jong, dynamisch en zeer positief ingesteld.  Ze houdt van reizen, talen, lekker eten en avontuur.  Naast de klassieke reispakketjes steekt ze graag jouw à-la-carte reis in elkaar om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen.  

Martine helpt je graag verder
Martine helpt je graag verder

Martine helpt je graag verder

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.