Cruise Israël en de Middellandse Zee

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Ontsnap deze winter aan het grijze België en trek er op uit voor een 14-daagse ontdekkingsreis langs de mooiste bestemmingen in de Oostelijke Middellandse Zee. Norwegian Spirit neemt je mee langs prachtige Griekse eilanden, het verrassende Cyprus en steden zoals Napels en Athene. De drie volle dagen in Israël zijn wellicht het hoogtepunt van de reis. Hier krijg je de kans om de meest befaamde heiligdommen ter wereld te bezoeken.
 

Het klimaat

Het aangename klimaat krijg je er gratis bij. Tijdens de winter ligt de temperatuur in dit deel van de Middellandse Zee gemiddeld tussen de 17 en 21 graden. Aan boord van de Norwegian Spirit geniet je voor slechts €149 extra per persoon van twee extra voordelen, namelijk een drankenpakket en 5 etentjes in specialiteitenrestaurants.<br />
<strong>Vertrekdatum: 2 december 2019</strong><br />
 
Het aangename klimaat krijg je er gratis bij. Tijdens de winter ligt de temperatuur in dit deel van de Middellandse Zee gemiddeld tussen de 17 en 21 graden. Aan boord van de Norwegian Spirit geniet je voor slechts €149 extra per persoon van twee extra voordelen, namelijk een drankenpakket en 5 etentjes in specialiteitenrestaurants.
Vertrekdatum: 2 december 2019
 

Jouw reisschema

Dag 1

2 december: Brussel-Rome

Vlucht van Brussel naar Rome. Transfer naar de haven van Civitavecchia, gevolgd door de inscheping. Rond 17u00 vertrekt het schip.

Dag 2

3 december: Napels (Italië)

Aan de voet van de vulkaan Vesuvius ligt het bruisende Napels, de bakermat van de pizza en een stad vol geschiedenis. In de omgeving van Napels zijn er nog tal van andere bezienswaardigheden. Denk maar aan Capri en Pompeï.
 

Dag 3

4 december: op zee

Terwijl het schip naar de volgende bestemming vaart, kun je vandaag de vele faciliteiten, restaurants en bars aan boord van de vernieuwde Norwegian Spirit uitproberen.
 

Dag 4

5 december: Piraeus/Athene (Griekenland)

Athene, een stad met een geschiedenis die duizenden jaren terug de tijd in gaat. De bekendste trekpleister hier is ongetwijfeld de Acropolis, waar bouwwerken zoals het Parthenon en de Tempel van Niké al sinds mensenheugenis waken over de stad.
 

Dag 5

6 december: Kusadasi (Turkije)

Reis terug in de tijd met een bezoek aan Efeze en wandel er rond tussen de goed bewaarde bouwwerken uit de Griekse en Romeinse tijd. Deze archeologische site ligt op een steenworp van Kusadasi en is een absolute aanrader.

Dag 6

7 december: Rhodos (Griekenland)

Rhodos is het meest bekend voor zijn eindeloze stranden en historische monumenten. Toch heeft het eiland ook een verrassend groen binnenland waar je bossen, natuurparken en watervallen vindt.
 

Dag 7

8 december: Limasol (Cyprus)

Limasol is de op-één-na grootste stad van Cyprus en heeft veel moois te bieden aan haar bezoekers. Een populaire hotspot is de prachtige promenade, waar je omringd door palmbomen langs de kust kan wandelen. Ook het oude stadscentrum, met zijn nauwe straatjes, is de moeite waard om te ontdekken.

Dag 8

9 december: Ashdod (Israël)

Ashdod is één van de oudste steden ter wereld. Ze bestaat al sinds de 17de eeuw, voor Christus welteverstaan! Vandaag de dag is het een moderne havenstad op ongeveer een uurtje rijden van Jeruzalem.
 

Dag 9

10 december: Haifa (Israël)

Haifa staat bekend als één van de meest pittoreske steden van het Midden-Oosten. De stad ligt ook dicht bij de heilige sites van Galilea en Nazareth. U kunt ze bezoeken tijdens een excursie.
 

Dag 10

11 december: Haifa (Israël)

Ook vandaag blijft het schip in Haifa. Zo heb je volop de tijd om de bezienswaardigheden van deze fascinerende streek te verkennen.
 

Dag 11

12 december: op zee

Geniet van een ontspannende dag op zee.
 

Dag 12

13 december: Heraklion (Kreta)

Alhoewel Kreta tot Griekenland behoort, hebben de inwoners van het eiland een eigen identiteit en cultuur. Breng vandaag zeker een bezoek aan het beroemde paleis in Knossos, waar volgens de Griekse mythologie ooit het woeste beest, de Minotaurus, in een labyrint ronddwaalde

Dag 13

14 december: op zee

Geniet van een ontspannende dag op zee.
 

Dag 14

15 december: Rome (Italië)

Ontbijt aan boord, gevolgd door de ontscheping. Een transfer brengt je daarna naar de luchthaven voor de terugvlucht.
 
SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1799

inclusief vluchten
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Retourvluchten Brussel-Rome
 • Transfers op dag 1 en dag 14
 • 13 nachten cruise in volpension
 • Livemuziek in de bars en shows in het theater
 • Havengelden en BTW
 • Garantiefonds Reizen
 • verzekeringen
 • excursies
 • overige dranken
 • fooien ($15 p.p. / nacht)
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.